Skriv ut

Skapa PDF

Exportgatan 51, Backa

göteborg

Här erbjuds kontor med flexibel hyrestid och prisvärd hyresnivå.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 1 100 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds kontor med flexibel hyrestid och prisvärd hyresnivå. Lokalerna består av två kontorsplan a ca 550 kvm samt ett källarplan a ca 500 kvm förråd. Kontorslokalerna består främst av separata kontorsrum, bade stora och små. Det finns möjlighet att hyra mindre enheter från 250 - 1100 kvm. Lokalerna är främst lämpliga för tillfällig kontorsverksamhet men även andra verksamheter kan diskuteras. Lokalerna håller en något lägre kvalitet än normal standard men det finns så klart möjlighet att uppdatera kvaliteten i samråd med tillträdande hyresgäst.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 1 100

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen inom Backadalens industriområde intill Axfoods lager mellan E6 och Göta Älv. Området är utpekat av Göteborgs Kommun som ett logistikcentra.

Närservice

Ett flertal restauranger finns i närområdet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära påfarter till E6:an och det tar max 5 min att ta sig till Göteborgs centrum med bil. Med buss 47, inkl byte till spårvagn 6, tar det ca 25 minuter att ta sig till Göteborgs centrum. Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Exportgatan 51
Sökhjälp