Backa
| Göteborg

Favorit Dela

Exportgatan 51

Här erbjuds kontor med flexibel hyrestid och prisvärd hyresnivå.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  250 - 1 100 m²

 • Hyra:
Här erbjuds kontor med flexibel hyrestid och prisvärd hyresnivå. Lokalerna består av två kontorsplan a ca 550 kvm samt ett källarplan a ca 500 kvm förråd. Kontorslokalerna består främst av separata kontorsrum, bade stora och små. Det finns möjlighet att hyra mindre enheter från 250 - 1100 kvm. Lokalerna är främst lämpliga för tillfällig kontorsverksamhet men även andra verksamheter kan diskuteras. Lokalerna håller en något lägre kvalitet än normal standard men det finns så klart möjlighet att uppdatera kvaliteten i samråd med tillträdande hyresgäst.
 • Total yta

  1100 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 1 100

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 22:3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen inom Backadalens industriområde intill Axfoods lager mellan E6 och Göta Älv. Området är utpekat av Göteborgs Kommun som ett logistikcentra.

Närservice:

Ett flertal restauranger finns i närområdet.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger nära påfarter till E6:an och det tar max 5 min att ta sig till Göteborgs centrum med bil. Med buss 47, inkl byte till spårvagn 6, tar det ca 25 minuter att ta sig till Göteborgs centrum. Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Glenn Håkansson

Glenn Håkansson

glenn.hakansson@cbre.com

0731 VISA NR 0731-498 403

0731 VISA NR 0731-498 403

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Exportgatan 51