Skriv ut

Skapa PDF

Grafiska vägen 2, Göteborg

göteborg

Öppna kontor i nybyggd fastighet i expansiva Krokslätt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 49 kr/m² och år, värme 38 kr/m² och år, fastighetsskatt 172 kr/m² och år, Drift & Underhål 34 kr/m² och år.
Storlek: 894 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa nybyggda kontorsytor på femte våningen med närhet till all tänkbar service. Öppen planlösning med flera tysta rum och konferensrum.

Utförande

Våningsplan

5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 894 2 500

Ekonomi

Hyra

2 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 49 kr/m² och år, värme 38 kr/m² och år, fastighetsskatt 172 kr/m² och år, Drift & Underhål 34 kr/m² och år.

Omgivning

Närservice

Det pågår väldigt många projekt i närheten av Tändstickorna. Området beräknas få 5000 - 10000 nya invånare inom en 5-årsperiod. Området är idag av industrikvarter men en gemensam översiktsplan har tagits fram av Göteborgs Kommun och Mölndals Stad för att omvandla området till en blandad bebyggelse där Tändstickorna är ett av de första projekten att slutföras.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är därmed mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm.

Dokument

Grafiska vägen 2
Sökhjälp