Skriv ut

Skapa PDF

Saltmätargatan 8, Stockholms City

stockholm

Välkommen till en mindre kontorslokal på Saltmätargatan 8, ett kvarter från pulsen på Sveavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 157 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en mindre kontorslokal på Saltmätargatan 8, ett kvarter från pulsen på Sveavägen. Här passar det lite mindre företaget med ca 12 anställda. Lokalen kommer att anpassas efter en ny hyresgäst.

Planlösning

Utförande

Byggår

1903

Våningsplan

4

Planlösning

Bifogad planlösning är ett förslag på hur lokalen kan utformas. Lokalen kommer att anpassas i samband med ny hyresgäst och har högt i tak med fönstersättningen högt upp vilket skapar en häftig atmosfär.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 157

Omgivning

Omgivning/natur

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Närservice

SATS ligger i samma kvarter och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, restauranger, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. Två stationer från T-Centralen, eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

Saltmätargatan 8
Sökhjälp