Skriv ut

Skapa PDF

Lindetorpsvägen 11

johanneshov

Förråd i olika storlekar strax utanför tull.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 18 - 200 m²

Information

Beskrivning

Vi har förråd till dig som behöver förvara allt från smått till stort. I Lindetorp finns nu möjligheten att hyra förråd från 18 kvm till 200 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 18 200

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt de utomordentliga kommunikationsknutpunkterna. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fyra minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en ny samt modern idrotts- och evenemangsarena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom, biltvätt, bilverkstad, närliggande restaurang och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fyra minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheterna i området. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Bra med parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och lager.

Dokument

Lindetorpsvägen 11
Sökhjälp