Skriv ut

Skapa PDF

Olskroksgatan 32, Olskroken

göteborg

Lokal med bra läge - perfekt för utbildning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 060 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en utmärkt lokal för utbildning med mycket bra läge längs med E20. Lokalen är på totalt 1060 kvm och fördelad på 3 plan. Lokalen ligger lättillgängligt med bara några minuters promenad från Olskrokstorgets knutpunkt för kollektivtrafiken. Lokalen erbjuder även läge med närhet till centrum, Centralstationen, restauranger och caféer i närheten samt all annan tänkbar service i närområdet.

Utförande

Planlösning

Blandad.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 060

Omgivning

Omgivning/natur

Olskroken tillhör stadsdelen Örgryte-Härlanda. Högst upp på Redberget ligger Redbergsparken, en promenadpark. Där bortom finns landshövdingehus och andra äldre hus längs Ånäsvägen.

Närservice

I närområdet ligger Hotell Tidbloms med tillhörande restaurang och en liten promenad bort ligger Olskrokstorget med all tänkbar service såsom matbutik, caféer, restauranger, apotek mm.

Kommunikationer

En liten promenad bort (450 meter) finns goda kommunala kommunikationer med både buss och spårvagn. Den direkta närheten till E20 gör även att du lätt tar dig till och från fastigheten med bil.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Olskroksgatan 32
Sökhjälp