Skriv ut

Skapa PDF

Ebbe Lieberathsgatan 30, Krokslätt

göteborg

Mycket trevlig kombinationslokal i egen fastighet med utmärkt läge i Krokslätt. Lokalen kan tillträdas tidigast/senast maj 2019.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 764 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en helt egen fastighet med kombinerat kontor och lager/lättare produktion/verkstad. Kontorsytan på plan 2 om ca 335 m2 är fräsch, modern och nyligen renoverad. Kontorsytan har blandad planlösning, stort lunchrum, konferens samt mötesrum. Ytan på Plan 1/Entréplan om ca 324 m2 används i nuläget till största del för lager/verkstad, lättare produktion och showroom. Ytorna här har olika lite olika takhöjder, om ca 3 meter (+/-) och med 3 st markportar för smidig in-/urlastning. I den inredda källaren finns lite praktiska utrymmen. Läget är svårslaget med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering direkt utanför fastigheten. Flera p-platser för elbilsladdning finns idag (kan lämnas till ny hyresgäst, som själv får sköta/ansvara för laddstationerna). Gott om lunchrestauranger i området och en kort promenad bort finns ICA Maxi. Gym och annan service finns ochså i området. Här hamnar ni mitt i Södra centrum ett område med spännande utveckling.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

2,78 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 764

Omgivning

Omgivning/natur

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Närservice

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. Hållplats Lana ligger ett stenkast bort och härifrån tar du dig på 5-10 minuter till Korsvägen och centrala stan. Från hållplatsen Lana går bland annat spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Lätt att ta sig med bil och egna parkeringsplatser runtom fastigheten.

Ebbe Lieberathsgatan 30
Sökhjälp