Skriv ut

Skapa PDF

Mejselgatan, Knivsta

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Hyran är för lokalerna i markplan 1 600 kr/kvm/år och för de övriga ytorna 1 300 kr/kvm/år. Hyrorna är kallhyror och moms tillkommer.
Storlek: 200 - 2 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i nyproducerade lokaler i Ar Knivsta. Lokalerna om totalt 2 100 kvm är fördelade i 4 plan lämpade för kontor, vårdcentral och i markplan gym och restaurang. Tillträdet beräknas till Q1 2020.

Utförande

Planlösning

Lokalerna som är under uppbyggnad kommer vara fördelade på 4 plan. Markplan om 695 kvm lämpar sig för tex gym och restaurangverksamhet Plan 1 om 540 kvm är lämpad för kontor men det finns också ett ritningsförslag för en vårdcentral. Plan 2 om 590 kvm är lämpad för kontor. Plan 3 om 200 kvm är lämpad för kontor och har utgång till en fantastisk terrass.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 2 100

Ekonomi

Hyra

Hyran är för lokalerna i markplan 1 600 kr/kvm/år och för de övriga ytorna 1 300 kr/kvm/år. Hyrorna är kallhyror och moms tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

AR- är Knivsta kommuns viktigaste företagsområde och har en stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för många företag. I området finns ett 50-tal företag etablerade.

Företag i närheten

I närområdet finns Nova Park som är ett konferenshotell och spa-anläggning och här finns också en uppskattad restaurang. Circle K ligger också mycket nära som förutom bensinstation erbjuder ett närlivs. Det finns också bygghandel, hunddagis och veterinär. Det är endast 2 km till Knivsta centrum som har ett bra utbud av service.

Kommunikationer

Från AR är det goda förbindelser då de ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär. Ar-terminalen ligger ca 300 meter från lokalen med bussförbindelser till bla Knivsta centrum, Uppsala, Arlanda, Rimbo och Norrtälje. I Knivsta centrum finns en centralstation med goda buss- och tågförbindelser.

Mejselgatan
Sökhjälp