Skriv ut

Skapa PDF

Saltmätargatan 8, Stockholms City

stockholm

Kontor högst upp i huset på Saltmätargatan 8. Här har du närhet till allt och du behöver inte gå många steg till vare sig tunnelbana eller närservice.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 167 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Saltmätargatan 8 har närhet till allt! Här behöver du inte gå många steg till vare sig buss eller tunnelbana och utbudet av restauranger och alla sorters butiker är näst intill obegränsat. Detta är en kontorslokal som lämpar sig för bolag om ca 14 medarbetare.

Planlösning

Utförande

Byggår

1903

Våningsplan

4

Planlösning

Lokalen högst upp i huset lämpar sig för bolag om ca 14 medarbetare. Kontoret har alla delar ett kontor behöver med öppna arbetsplatser, pentry, WC och dusch samt två stycken mötesrum. Med närhet till allt tror vi att ni kommer trivas!

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 167

Omgivning

Omgivning/natur

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Närservice

SATS ligger i samma kvarter och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, restauranger, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. Två stationer från T-Centralen, eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

Saltmätargatan 8
Sökhjälp