Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 52, Stockholms City

stockholm

Välkommen till en charmig kontorslokal mitt på centrala Sveavägen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 - 240 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en charmig kontorslokal mitt på centrala Sveavägen. Här har du närhet till det mesta och lokalen är i en charmig våningskaraktär med parkett samt en öppen spis som en vacker detalj.

Planlösning

Utförande

Byggår

1920

Renoveringsår

2018

Våningsplan

4

Planlösning

Planlösningen är av blandad karaktär med större rum för arbetsplatser samt några rum för mötesrum eller separat kontor. Bilagd planlösning är ett förslag från fastighetsägaren och lokalen anpassas inför inflytt av en ny hyresgäst.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 240 240

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och Berghs School of Communication i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Närservice

SATS och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, restauranger, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

Sveavägen 52
Sökhjälp