Stockholms City | STOCKHOLM

Favorit Dela

Sveavägen 52

Välkommen till en charmig kontorslokal mitt på centrala Sveavägen!

Beskrivning

Välkommen till en charmig kontorslokal mitt på centrala Sveavägen. Här har du närhet till det mesta och lokalen är i en charmig våningskaraktär med parkett samt en öppen spis som en vacker detalj.
  • Total yta

    240 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Moraset 2

Byggår:

1920

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

4

Planlösning:

Planlösningen är av blandad karaktär med större rum för arbetsplatser samt några rum för mötesrum eller separat kontor. Bilagd planlösning är ett förslag från fastighetsägaren och lokalen anpassas inför inflytt av en ny hyresgäst.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och Berghs School of Communication i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Närservice:

SATS och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, restauranger, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Kommunikationer:

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Stina Wollsén

Uthyrare

Stina Wollsén

stina.wollsen@bonnierfastigheter.se

0704 VISA NR 0704557261

Marknadsförs av Bonnier Fastigheter AB
bonnierfastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sveavägen 52