Skriv ut

Skapa PDF

Apoteksvägen 13, Knivsta

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 846 kr/m²/år. Månadsavgift 8 880 kr/månad inkl värme och moms. El och vatten tillkommer.
Storlek: 126 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en central bostadsrättslokal i Knivsta.. Lokalen är i markplan med entré och stora fönster ut mot gatan samt en källaryta. Härifrån är det nära Knivsta centralstation med täta tåg- och busskommunikationer och ett generöst utbud av service med flera butiker, restauranger, systembolag, Apotek mm. Utgångspris: 1 300 000 kr Månadsavgift: 8 880 kr/månad.

Utförande

Planlösning

De 126 kvm är fördelade på en öppen butiksyta i markplan med entré och stora fönster ut mot gatan samt sex fönster in mot gården. Här är det plastmatta på golv, vita stenväggar samt träpanel. Det är en spiraltrappa ner till källarplanet där det finns lager/förråd, personalutrymmen med lunchrum och pentry, toalett och dusch. Det finns även en entré i källaren till trapphuset.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 126 846

Ekonomi

Hyra

846 kr/m²/år. Månadsavgift 8 880 kr/månad inkl värme och moms. El och vatten tillkommer.

Omgivning

Företag i närheten

Centrala Knivsta erbjuder ett generöst utbud med flera butiker, systembolag, apotek, livsmedelsbutiker, restauranger mm.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer då Knivsta station ligger några minuter bort som har täta tåg- och busskommunikationer. Härifrån är det också mycket nära E4:an som snabbt tar dig till Arlanda, Märsta Stockholm och Uppsala.

Apoteksvägen 13
Sökhjälp
Smygtitta