Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 160, Grimsta

vällingby

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres! Lokalen har god tillgänglighet och kan hyras av omomsad hyresgäst. Vård, mottagning eller vuxenutbildning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 403 m²
Tillträde: enligt överensk överensommelse
Karta

Information

Beskrivning

Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme.

Utförande

Byggår

1980

Planlösning

Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med 10 arbetsrum i fil ut mot Bergslagsvägen. Utöver arbetsrummen finns ett par mötesrum för ca 6 personer, ett stort konferensrum för ca 20 personer som kan avdelas med vikvägg, ett pentry med angränsande matsal och loungedel i modern standard, förrådsytor, två wc samt tillgång till rwc. Lokalen har en välkomnande entré med receptionsdisk. Planlösningen är dock flexibel och lokalen kan öppnas upp om en öppnare lösning önskas. Rummen passar utmärkt som behandlingsrum för vård och olika mottagningsverksamheter. Den tillträdande hyresgästen skulle exempelvis kunna vara en sjukgymnastik- eller tandläkarklinik, läkar- eller veterinärmottagning alternativt salong för skönhetsbehandlingar. Då lokalen kan hyras omomsad så fungerar även vuxenutbildning bra. Det kan med en enklare ombyggnad integreras ytterligare behandlingsrum i ytan och det går även att dela av ett par av rummen på den befintliga ytan. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen är en del av en envåningsbyggnad utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad som erbjuder ett utmärkt skyltläge. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 403

Omgivning

Omgivning/natur

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Företag i närheten

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Närservice

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Kommunikationer

T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Övrig information

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt går via mäklaren enligt hyresvärdens önksemål.

Grimstagatan 160
Sökhjälp