Skriv ut

Skapa PDF

Atlasmuren 1, Atlasområdet

stockholm

Välkommen till en kontorslokal i toppskick högst upp i huset på Atlasmuren 1!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 434 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en kontorslokal i toppskick på översta planet på Atlasmuren 1. Till lokalen kommer man via egen entré och med hiss direkt in i lokalen. Kontoret är totalt ca 1434 kvm på ett helt plan. 2016 renoverades hela fastigheten med bland annat ny fasad och plan 3 byggdes till som ett nytt våningsplan. Planlösningen är av blandad karaktär med öppna ytor och ett flertal mötesrum i olika storlek för optimal flexibilitet. Ytskikten är i toppskick och väl bevarade från anpassningen 2016. Med utsikt mot Karlbergskanalen och med fönster med ljusinsläpp från alla väderstreck får kontoret en ljus och trevlig atmosfär.

Planlösning

Utförande

Byggår

1972

Renoveringsår

2016

Våningsplan

3

Planlösning

Planlösningen är av blandad karaktär med öppna ytor och ett flertal mötesrum i olika storlek för optimal flexibilitet. Ytskikten är i toppskick och väl bevarade från anpassningen 2016. Med vacker utsikt mot Karlbergskanalen och med fönster med ljusinsläpp från alla väderstreck ger kontoret en ljus och trevlig atmosfär.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 434

Omgivning

Omgivning/natur

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar. Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn.

Kommunikationer

Tre minuter från entrén till Atlasmuren finns vid Sankt Eriksplan flera populära och trendiga restauranger och barer. Fortsätt och du når Rörstrandsgatans myllrande puls i form av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och även all annan tänkbar service. Intill Bonnierhuset, i det tillbyggda trekantiga glashuset finns Bonnier Konsthall och en av Stockholms bästa möjligheter att uppleva bra samtidskonst.

Dokument

Atlasmuren 1
Sökhjälp
Smygtitta