Skriv ut

Skapa PDF

Birger Jarlsgatan 34, City

stockholm

Charmig lokal i centralt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 112 m²
Karta

Information

Beskrivning

Charmig lokal i centralt läge. Lokalen är belägen på plan 3 och de vackra fönstren vetter mot Birger Jarlsgatan.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Dagens planlösning omfattar en välkomnande entré med öppen spis (ej i bruk) med plats för väntande gäster. Vidare in i lokalen finns det tre rum i något varierande storlek som passar bra både som kontorsrum och mötesrum. Utöver detta finns ett pentry med pausarea, en dusch samt två WC.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 112

Omgivning

Omgivning/natur

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har samtidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden så som Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Närservice

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis är beläget i grannfastigheten.

Kommunikationer

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Stockholms Central. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, bland annat blå buss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslagsbanan, tunnelbana och många bussar trafikerar.

Birger Jarlsgatan 34
Sökhjälp