Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 8b, Mjärdevi

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 250 kr/m²/år. Tillkommer
Storlek: 260 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en mycket fräsch och anpassningsbar kontorslokal i markplan med egen entré. Lokalen omfattar 9st kontorsrum med 10-15 kontorsplatser, konferens och grupprum. Inflyttning efter överenskommelse.

Utförande

Planlösning

Kontorslokal med 10st kontorsrum varav 5st större som kan användas som grupprum, konferensrum för 10-15 personer, förråd och skrivarrum, utrustat kök, 2st wc varav en som är handikappanpassad.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 260 1 250

Ekonomi

Hyra

1 250 kr/m²/år. Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. För mer information besök hemsidan http://www.mjardevi.se/. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att bedriva sin verksamhet.

Företag i närheten

I Mjärdevi finns flera omtyckta lunchresturanger, konferensanläggning, motionsanläggning och i direkt anslutning till Linköpings golfbana.

Kommunikationer

15 min med buss till centrum/resecentrum samt snabbussar till de flesta av länets tätorter. Smidig access till E4. Bra cykelvägar.

Länkar

Teknikringen 8b
Sökhjälp