UPPSALA

Favorit Dela

Svederusgatan 1

Kontor med skyltläge mot Fyrislundsgatan.

Beskrivning

Huset har fått ny fasad och nya fönster och nu finns möjligheten att vara med från början och anpassa lokalen utifrån just era förutsättningar. Lokalen har goda förutsättningar med högt i tak och maximalt med ljusinsläpp. Fyrislund är ett lättillgängligt område med närhet till E4 och service. Det finns en populär lunchrestaurang i grannhuset och ett flertal andra restauranger inom gångavstånd. I Boländernas handelsområde finns också det mesta du kan önska i form av service.
  • Total yta

    230 m2


Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är i dagsläget oinredd vilket ger hyresgästen möjligheten att själv sätta sin prägel på layout och materialval.


Omgivning

Omgivning/natur:

Flertal restauranger, övrig service och bra promenadstråk i närområdet. . Närhet till Bolands handelsområde med bla. Ikea, Stadium, Bolandcity mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri övervakad parkering på gården, garage finns att hyra i mån av plats.

Närservice:

Områdesbevakning kvällar o helger.

Kommunikationer:

Kommunal busstrafik trafikerar området, busshållplatser på Fyrislundsgatan/Stålgatan bra gång/cykelförbindelser och lätt att komma till med bil.


Övrig information

Övrigt:

Nära Tycho Hedéns väg och E4, på fastigheten finns det 4 huskroppar innehållande kontor, produktion, butik, lunchrestaurang i ett av husen. Idag är det ca 10 företag som verkar i husen. Lättillgängligt läg,.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TS

Theresa Söderlund

theresa.soderlund@castellum.se

+461 VISA NR +4618606654

+467 VISA NR +46705771260

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Svederusgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör