Telefonplan | Hägersten

Favorit Dela

Tellusborgsvägen 67

Unik lokal i markplan med stor port, högt i tak och smakfullt renoverat. Många användningsområden idag är det kontor/filmstudio samt lager!

Beskrivning

.
  • Total yta

    368 m2


Utförande

Byggår:

1913

Renoveringsår:

2015

Planlösning:

Nu finns möjlighet att hyra en lokal i markplan med många användningsområden! Kontor/lager, studio, showroom, butik/webshop ni väljer! Lokalen har tidigare vart ett lager men är nu smakfullt renoverat med slipade betonggolv, målade väggar och tak, en snygg Baux akustikpanel, nytt pentry, två nya wc varav en med dusch Lokalen har högt i tak och utgörs främst av en stor öppen yta med plats för många skrivbord, mötesbord, ett kök med lounge/sällskapsdel. Vidare inåt i lokalen finns en studio om ca 100kvm med en green screen, ett loft om 82kvm för förvaring finns även i utrymmet och sträcker sig ovanför köksdelen. Ytterligare finns ett förråd om 50kvm längst in i lokalen som används för förvaring. Lokalen har goda logistikmöjligheter tack vare stor lastdörrar mot gård på baksidan av fastigheten. Väl tilltagen takhöjd om ca 4,90 m. Lastportarnas höjd är ca 3,50 m. Larm finns till lokalen Fiber egen lina 1000/1000 Mycket bra ventilation.


Omgivning

Omgivning/natur:

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District

Företag i närheten:

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan, Moestue, Prokab ekonomi, A3 Mobile, Cask Sweden, mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad.

Kommunikationer:

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

AJ

Anna Johansson

anna@lokaldirekt.se

0732 VISA NR 0732-53 46 12

0732 VISA NR 0732-53 46 12

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tellusborgsvägen 67

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör