Bromma
| Bromma

Favorit Dela

Ranhammarsvägen 20

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  252 m²

 • Hyra:
Tidigare bankkontor med unikt eget bankvalv för det kreativa företaget. Lokalen är fräsch och har en delvis öppen planlösning med egen ingång i direkt kontakt till gatan. Här erbjuds även två mötesrum, två toaletter samt ett pentry. Omgående tillträde är möjligt. Bara att flytta in! Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Parkeringsmöjligheter och kommunikationsvägar intill fastigheten. Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen! Se gärna filmen som ni finner i annonsen för en snabb överblick.
 • Total yta

  252 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Induktorn 27

Byggår:

1944

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

Anpassningsbart efter dina behov!


Omgivning

Omgivning/natur:

Huset är beläget i ett klassiskt industriområde. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Närservice:

Bredvid finns en modern gymanläggning med möjlighet för företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping.

Kommunikationer:

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.


Övrig information

Övrigt:

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg. Varmt välkommen att kontakta oss!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MN

Uthyrare

Mehrab Navabi

mehrab.navabi@svenskahus.se

010- VISA NR 010-603 93 45

Marknadsförs av Svenska Hus AB
Otterhällegatan 5A
40313 Göteborg
svenskahus.se
Ranhammarsvägen 20