Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 15, Kista

kista

Unik möjlighet att hyra en helt egen del i Kista Front.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 401 - 7 762 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Unik möjlighet att hyra en helt egen del i Kista Front. Här ges en möjlighet att kombinera husets samtliga plan till en gemensam yta. Entréplanet lämpar sig väldigt väl för en extern del med receptionsyta, konferensrum och lounge. Kontoret har på entréplanet även tillgång till en egen uteplats. De tre övre våningsplanen är med fastighetens smala huskropp mycket ljusa då ljusinsläppet flödar från två håll. Fastigheten lämpar sig väl för såväl en öppen lösning som för rumsindelad lösning, eller varför inte en mix av båda. Då lokalen kommer att anpassas efter önskemål från ny hyresgäst finns det stora möjligheter att påverka kontorets utformning och ytskikt. Lokalen har direkt access till lastkaj med en lasthiss som betjänar samtliga plan. Det finns även gott om P-platser i nära anslutning. Fastighetens placering med promenadavstånd till Kista Galleria gör det lätt att resa kollektivt till kontoret och hinna med en del vardagsbestyr under lunchen. Kontoret har även perfekt skyltläge mot E18 och läget gör det enkelt för kunder att hitta hit. I direkt närhet till kontoret finns lunchrestauranger och närservice.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 401 7 762

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front ligger precis vid infarten till Kista och har ett synligt läge invid E18. Närmiljön präglas av en mix av kontor, bostäder, närservice och några av Kistas grönaste platser, Ärvinge ängar och Ursviks friluftsområde, precis utanför dörren.

Närservice

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Träningsmöjligheter i närheten finns, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation och till t-bana.

Dokument

Kronborgsgränd 15
Sökhjälp