Stockholms City | Stockholm

Favorit Dela

Kungsbron 1

Ta chansen att hyra i WTC med svårslaget läge i CBD!

Beskrivning

Mycket yteffektiv kontorslokal om 170 kvm i World Trade Center med oslagbara kommunikationer och en service i toppklass. Inflyttningsklar lokal med en bra planlösning och fint ljusinsläpp. Lokalen bjuder på ett trevligt konferensrum samt två separata kontorsrum och ett större öppet landskap. Samtalsrum/förråd samt två toaletter och pentry. Här har ni möjligheten att sätta er egen prägel och anpassa lokalen efter er verksamhets behov och önskemål. World Trade Center erbjuder ljusa, yteffektiva och moderna kontor med en kringservice som få kan matcha. Här har några av landets mest framgångsrika företag, såväl svenska som internationella, sitt kontor - Vill du bli ett av dem? Som hyresgäst i World Trade Center har man oslagbara kommunikation med ett läge precis intill Cityterminalen. WTC har bemannad reception och som hyresgäst har man tillgång till lokalen 24/7. I WTC finns dessutom en stor konferensanläggning, flera olika restauranger, gym, gemensamma terrasser, cykelparkering mm. Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!
  • Total yta

    170 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 170 6 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

6500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Byggår:

1989

Våningsplan:

3

Planlösning:

Lokalen har en eftfektiv och inbjudande planlösning med ett öppet kontorslandskap invid entrén i anslutning till en pentry med pausyta, ett showroom samt projektyta, två kontorsrum och ett större mötesrum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Receptioner: De två huvudentréernas receptioner är bemannade dagtid. Övriga tider används passerkort och personlig kod. Besökare använder porttelefon som kan kopplas direkt till hyresgästen. Träning: Träningspuls finns i huset och erbjuder gym, klasser och andra hälsotjänster. Konferens: På plan 4 arrangeras alla typer av möten, konferenser och events för upp till 1 200 gäster. Det finns 16 olika mötesrum för 2-170 personer med närliggande expoytor. Här finns även festvåningar att hyra. Anläggningen är medlem av Svenska Möten. Hyresgäster i World Trade Center har rabatt på konferenshyran. Restaurang: World Trade Center Restaurang erbjuder affärslunch och à la carte. Chambre Separé kan bokas för enskilda luncher, middagar och provningar. Upp till 250 sittande/360 gäster i mingel. Denna kan kombineras med festvåningen Manhattan med ytterligare 100/200 personer. Mitt i huset utanför konferenscentret ligger den året-runt-öppna uteserveringen Piazzan som serverar lunch alla vardagar mellan kl 11.00-13.30. Kvällstid kan lokalen ta 100- 400 sittande eller upp till 800 gäster i mingel med egen scen om så önskas. Här finns även en enklare deli och möjlighet till catering.

Kommunikationer:

WTC ligger alldeles invid de största nationella knutpunkterna, Stockholms Central och Cityterminalen, med förbindelsemöjlighet till hela Sverige och övriga världen. Från WTC har du direktförbindelse med Cityterminalen där Arlandaexpress, Flygbussarna, Expressbussar samt anslutningsbussar till färjetrafiken finns. Tåg, pendeltåg och tunnelbana går från Centralen som också nås enkelt via Cityterminalen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungsbron 1

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör