Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 1, Stockholms City

stockholm

Inflyttningsklar och toppfräsch kontorslokal i WTC med svårslaget läge i CBD.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 5 600 kr/m²/år. Ej specificerad: värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 439 kr/m² och år.
Storlek: 170 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Yteffektiv kontorslokal om 170 kvm i World Trade Center med oslagbara kommunikationer och en service i toppklass. World Trade Center erbjuder ljusa, yteffektiva och moderna kontor med en kringservice som få kan matcha. Här har några av landets mest framgångsrika företag, såväl svenska som internationella, sitt kontor - Vill du bli ett av dem? Lokalen är inflyttningsklar och i mycket gott skick med en blandad planlösning. Här finns möjligheten att antingen teckna nytt avtal direkt med hyresvärden alternativt att hyra i andra hand av nuv. hyresgäst. Bashyran är 79 333 kr/mån exkl moms i nuvarande avtal som löper t.o.m. 2020-09-30. Tillägg för värme och fastighetsskatt tillkommer med 8 347 kr/mån exkl moms. Som hyresgäst i World Trade Center har man oslagbara kommunikation med ett läge precis intill Cityterminalen. WTC har bemannad reception och som hyresgäst har man tillgång till lokalen 24/7. I WTC finns dessutom en stor konferensanläggning, flera olika restauranger, gym, gemensamma terrasser, cykelparkering mm.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

3

Planlösning

Lokalen har en eftfektiv och inbjudande planlösning med ett öppet kontorslandskap invid entrén i anslutning till en pentry med pausyta, ett showroom samt projektyta, två kontorsrum och ett större mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 170 5 600

Ekonomi

Hyra

5 600 kr/m²/år. Ej specificerad: värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 439 kr/m² och år.

Omgivning

Närservice

Receptioner: De två huvudentréernas receptioner är bemannade dagtid. Övriga tider används passerkort och personlig kod. Besökare använder porttelefon som kan kopplas direkt till hyresgästen. Träning: Träningspuls finns i huset och erbjuder gym, klasser och andra hälsotjänster. Konferens: På plan 4 arrangeras alla typer av möten, konferenser och events för upp till 1 200 gäster. Det finns 16 olika mötesrum för 2-170 personer med närliggande expoytor. Här finns även festvåningar att hyra. Anläggningen är medlem av Svenska Möten. Hyresgäster i World Trade Center har rabatt på konferenshyran. Restaurang: World Trade Center Restaurang erbjuder affärslunch och à la carte. Chambre Separé kan bokas för enskilda luncher, middagar och provningar. Upp till 250 sittande/360 gäster i mingel. Denna kan kombineras med festvåningen Manhattan med ytterligare 100/200 personer. Mitt i huset utanför konferenscentret ligger den året-runt-öppna uteserveringen Piazzan som serverar lunch alla vardagar mellan kl 11.00-13.30. Kvällstid kan lokalen ta 100- 400 sittande eller upp till 800 gäster i mingel med egen scen om så önskas. Här finns även en enklare deli och möjlighet till catering.

Kommunikationer

WTC ligger alldeles invid de största nationella knutpunkterna, Stockholms Central och Cityterminalen, med förbindelsemöjlighet till hela Sverige och övriga världen. Från WTC har du direktförbindelse med Cityterminalen där Arlandaexpress, Flygbussarna, Expressbussar samt anslutningsbussar till färjetrafiken finns. Tåg, pendeltåg och tunnelbana går från Centralen som också nås enkelt via Cityterminalen.

Kungsbron 1
Sökhjälp