LUND

Favorit Dela

Skiffervägen 15-19

Välkomna till en kontorslokal om cirka 125 kvm i funktionell fastighet på Gastelyckan.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    125 m²

  • Hyra:
Kontorslokalen ligger på 2:a våningen som nås både via hiss och trappa. Lokalen är ljus och består av ett större rum med plats för 6 personer och pentry med tillhörande matsalsdel.
  • Total yta

    125 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gastelyckan ligger i sydöstra Lund vilket är stadens största och mest populära industri-och verksamhetsområden. I detta område finns också flera offentliga institutioner som brandstation, Komvux och återvinningscentral. Strax utanför passerar E22:an samt väg 102.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Närservice:

I fastighetens närområde finns bland annat en bensinstation, biltvätt, hotell samt flera lunchrestauranger. Centrala Lund med all service det innebär nås enkelt med bil, buss eller cykel på några få minuter.

Kommunikationer:

Närheten till E22:an gör fastigheten mycket lättillgängligt. Inom gångavstånd finns goda bussförmindelser med centrala Lund, som enkelt även kan nås med cykel.


Övrig information

Övrigt:

Denna fastighet belägen på Gastelyckan innefattar två sammanbyggda huskroppar varav en kontorsdel i två våningar samt en del med höglager. Detta är en mycket funktionell fastighet som även är lättillgänglig.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emilia Hasselgren

Emilia Hasselgren

Emilia.Hasselgren@castellum.se

+464 VISA NR +4646385879

+467 VISA NR +46734169142

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Skiffervägen 15-19

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör