Skriv ut

Skapa PDF

Skiffervägen 15-19

lund

Välkomna till en kontorslokal om cirka 125 kvm i funktionell fastighet på Gastelyckan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen ligger på 2:a våningen som nås både via hiss och trappa. Lokalen är ljus och består av ett större rum med plats för 6 personer och pentry med tillhörande matsalsdel.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 125

Omgivning

Omgivning/natur

Området Gastelyckan ligger i sydöstra Lund vilket är stadens största och mest populära industri-och verksamhetsområden. I detta område finns också flera offentliga institutioner som brandstation, Komvux och återvinningscentral. Strax utanför passerar E22:an samt väg 102.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Närservice

I fastighetens närområde finns bland annat en bensinstation, biltvätt, hotell samt flera lunchrestauranger. Centrala Lund med all service det innebär nås enkelt med bil, buss eller cykel på några få minuter.

Kommunikationer

Närheten till E22:an gör fastigheten mycket lättillgängligt. Inom gångavstånd finns goda bussförmindelser med centrala Lund, som enkelt även kan nås med cykel.

Övrig information

Övrigt

Denna fastighet belägen på Gastelyckan innefattar två sammanbyggda huskroppar varav en kontorsdel i två våningar samt en del med höglager. Detta är en mycket funktionell fastighet som även är lättillgänglig.

Skiffervägen 15-19
Sökhjälp