Skriv ut

Skapa PDF

Ekeby Bruk 2N, Ekeby

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Hyra: 230 kr/m²/år. Avgift: 34 130 kr/kvartal i kallhyra. Moms tillkommer.
Storlek: 594 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modernt Br-lokal om ca 594 m² i traditionsrik miljö. Lokalen är lämplig för kontor eller för utbildning/konferens och är belägen i ett småföretagarcentrum i Ekeby Bruks Företagsområde. På området finns även skolor, Friskis och Svettis, apotek, vårdcentral m.m. Avgift: 34 130 kr/kvartal Utgångspris: 3 500 000 kr.

Utförande

Planlösning

Mycket fin och charmig lokal i anrika Ekeby Bruk Snedtak med hög takhöjd på vissa ställen och lägre på vissa. Ytan på 594 m² som anges är golvytan. Hiss finns. Lokalen har en blandning av små rum, mellanstora rum samt ett par större salar. Stor samlingslokal i mitten som lämpar sig för sällskapsutrymmen och lunchrum. Ett restaurangkök finns i anslutning till detta utrymme.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 594 230

Ekonomi

Hyra

230 kr/m²/år. Avgift: 34 130 kr/kvartal i kallhyra. Moms tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsdelen Ekeby ligger ca 3 km väster om centrala Uppsala och är ett naturnära område med vandringsstråk, skid- och motionsspår och ridbanor i Hågadalen och naturreservatet Nåsten. I området finns även en park och gräs-, boll- och tennisplaner samt motionslokaler för träning och friskvård. Närservice finns i området.

Kommunikationer

Goda kommunikation in till Uppsala centrum.. Med buss är restiden ungefär tio minuter medan det endast tar några minuter med bil. Med cykel kommer du in till centrala Uppsala på tio minuter.

Ekeby Bruk 2N
Sökhjälp