Potentiellt utseende
Potential uteplats
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Potentiellt utseende
Förslag uppdelning
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor
Argongatan 9, Åbro, Mölndal - Kontor

Åbro | Mölndal

Favorit Dela

Argongatan 9

Möjligheternas kontorslokal, fördelad över ett och samma våningsplan. Mycket ändamålsenliga lokaler & strategiskt läge. Uteplats på taket & lasthiss.

Beskrivning

Här finner ni en stor kontorslokal högst upp i fastigheten upp till drygt 3.100 m2 på ett och samma våningsplan. Lokalen har en välkomnande entré och består idag av mestadels rumsindelad planlösning, men går att göra mer öppen. I mitten av lokalen, direkt efter entrén, finns ett stort ljust öppet landskap. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen. Parkering ingår för anställda och besökare och finns direkt utanför och runt fastigheten. Busshållplatsen ligger precis utanför med linjer som med täta turer tar dig direkt till bl. a Mölndals station/Mölndals Centrum på 5 min. Bilderna i prospektet är framtagna inspirationsbilder och som är baserade på lokalens nuvarande utseende, planlösning och rumsindelning. Bilderna visar lokalens framtida möjligheter genom mindre eller större ytskiktsförbättringar.
  • Total yta

    3185 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 360 3 185

Utförande

Våningsplan:

2

Antal rum:

90


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Närservice:

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer:

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Argongatan 9

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör