Skriv ut

Skapa PDF

Argongatan 9, Åbro

mölndal

Möjligheternas kontorslokal, fördelad över ett och samma våningsplan, med direktaccess till egen uteplats på taket.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 - 2 850 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finner ni en stor kontorslokal högst upp i fastigheten om ca 2.850 m2 på ett och samma våningsplan. Lokalen har en välkomnande entré och består idag av mestadels rumsindelad planlösning, men går att göra mer öppen. I mitten av lokalen, direkt efter entrén, finns ett stort ljust öppet landskap. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen. Parkering ingår för anställda och besökare och finns direkt utanför och runt fastigheten. Busshållplatsen ligger precis utanför med linjer som med täta turer tar dig direkt till bl. a Mölndals station/Mölndals Centrum på 5 min. Bilderna i prospektet är framtagna inspirationsbilder och som är baserade på lokalens nuvarande utseende, planlösning och rumsindelning. Bilderna visar lokalens framtida möjligheter genom mindre eller större ytskiktsförbättringar.

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

90

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 2 850

Omgivning

Omgivning/natur

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Närservice

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Dokument

Argongatan 9
Sökhjälp