LUND

Favorit Dela

Landerigränden 2B

547 kvadratmeter i två plan på strategiskt läge i Södra Lund finns nu till uthyrning!

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    547 m²

  • Hyra:
Ett stenkast från E22an och granne med Tetra Pak finns nu detta kontor i två plan om cirka 547 kvadratmeter. Lokalen har en centrerad, öppen yta med fint ljusinsläpp från taket. Kring den öppna ytan finns kontorsrum i varierande storlek i båda plan. Fastighetens konstruktion gör det även möjligt att ha en helt öppen yta i bottenplan.
  • Total yta

    547 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Detta industri och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Närservice:

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Kommunikationer:

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emilia Hasselgren

Emilia Hasselgren

Emilia.Hasselgren@castellum.se

+464 VISA NR +4646385879

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Landerigränden 2B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör