Skriv ut

Skapa PDF

Landerigränden 2B

lund

547 kvadratmeter i två plan på strategiskt läge i Södra Lund finns nu till uthyrning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 547 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett stenkast från E22an och granne med Tetra Pak finns nu detta kontor i två plan om cirka 547 kvadratmeter. Lokalen har en centrerad, öppen yta med fint ljusinsläpp från taket. Kring den öppna ytan finns kontorsrum i varierande storlek i båda plan. Fastighetens konstruktion gör det även möjligt att ha en helt öppen yta i bottenplan.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 547

Omgivning

Omgivning/natur

Detta industri och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Närservice

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Kommunikationer

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Landerigränden 2B
Sökhjälp