Skriv ut

Skapa PDF

Scheelevägen 30-32

lund

Flexibel lokal på strategiskt läge i Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 735 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en yteffektiv lokal ledig på Ideon i Lund. Lokalen ligger på andra våningen med en flexibel yta om 735 kvadratmeter. I lokalen möts man av en välkomnande entré och ett stort kök med tillhörande matplats för ca 20 personer. Lokalen är ljus och tack vare den flexibla planlösningen kan man påverka utformningen efter behov. Fastigheten har också en trevlig uteplats som kan användas av alla våra hyresgäster.

Utförande

Planlösning

Lokalen består i dagsläget av enskilda kontor i varierande storlek men som med fördel kan öppnas upp för att skapa öppna kontorsytor.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 735

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger vid infarten till Ideon Science park, Scandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag. Läget, rakt över gatan från Ideon Gateway, Lunds högsta byggnad och nya landmärke, gör fastigheten mycket enkel att hitta till.

Parkeringsmöjligheter/garage

I direkt anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för såväl hyresgäster som besökare.

Närservice

Serviceutbudet i området är mycket bra. I en av grannfastigheterna finns Edison Restaurang, en populär lunchrestaurang med uteservering sommartid. Rakt över gatan finns hotell, konferens och restaurang. I närområdet finns även bensinstation, livsmedelsbutiker, bank, gym, företagshälsovård samt ytterligare restaurangalternativ.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar precis utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Stads-och regionbussar samt flygbussen trafikerar närområdet. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och nås därför också enkelt med cykel för den som föredrar det.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten består av tre fyravåningshus med genomgående hög standard och flexibilitet. Disponeringen är effektiv och funktionell, här är det lätt att skapa utrymmen för keativitet och goda idéer. Hos oss finns det plats för så väl det lilla bolaget med ett fåtal anställda, som för det stora företaget med 200 medarbetare. Som om läget idag inte var bra nog, endast ett stenkast från Medicon Village, Ideon och Tekniska högskolan, så kommer det bara bli ännu bättre. Den kommande spårvägen och nya avfarten från motorvägen kommer knyta ihop Ideonområdet med innerstan och storsatsningarna Brunnshög, ESS och MAX IV. På Scheelevägen 30-34 får ni ett svårlaget skyltläge, mitt i kunskapsstråket som varje dag besöks av cirka 55 000 personer aktiva inom vetenskap, forskning, sjukvård, entreprenörskap, innovationer och skapande.

Scheelevägen 30-32
Sökhjälp