Skriv ut

Skapa PDF

Riggaregatan 53

malmö

Öppen planlösning med havsutsikt i Västra Hamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 276 - 276 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi en ljus och fräsch kontorslokal med fantastisk utsikt över Öresund ledig för uthyrning. Lokalen är anpassad för arbetsplatser i öppen planlösning med något enskilt kontorsrum. Här finns också ett större konferensrum, pentry/fikarum, mindre samtalsrum samt toaletter med dusch. Möjlighet att hyra garageplats i fastigheten finns.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 276 276

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen med havet som granne och fri utsikt över Sundet. Vi har också en grönskande innergård med uteplatser och skyddad cykelparkering.

Närservice

Gott om lunchrestauranger i närområdet. ICA Maxi och Netto finns också i närheten.

Kommunikationer

Malmöexpressen avgår direkt utanför entrén alternativt tar du en 15 minuters promenad till Malmö Centralstation. Därifrån tar du dig enkelt vidare med bussar, pågatåg, X2000 och Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup och Köpenhamn. Från Malmö Central går det även Flygbussar till Malmö Airport.

Övrig information

Övrigt

Här erbjuder vi kontorslokaler i Västra Hamnen i Malmö. Med kontoret i vårt kontorshus får ni havet som närmaste granne och fri utsikt över sundet. Miljöklassning Fullriggaren Fyra är en prisbelönt byggnad ur hållbarhetssynpunkt och vann hösten 2012 första pris i Sweden Green Building Awards i kategorin Miljöbyggnad. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding och Miljöbyggnad betyg Guld.

Riggaregatan 53
Sökhjälp