Riggaregatan 53 - Kontor
Exteriör mot gård
Riggaregatan 53 - Kontor
Riggaregatan 53 - Kontor
Riggaregatan 53 - Kontor

MALMÖ

Favorit Dela

Riggaregatan 53

Öppen planlösning med havsutsikt i Västra Hamnen.

Beskrivning

Nu har vi en ljus och fräsch kontorslokal med fantastisk utsikt över Öresund ledig för uthyrning. Lokalen är anpassad för arbetsplatser i öppen planlösning med något enskilt kontorsrum. Här finns också ett större konferensrum, pentry/fikarum, mindre samtalsrum samt toaletter med dusch. Möjlighet att hyra garageplats i fastigheten finns.
  • Total yta

    276 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen med havet som granne och fri utsikt över Sundet. Vi har också en grönskande innergård med uteplatser och skyddad cykelparkering.

Närservice:

Gott om lunchrestauranger i närområdet. ICA Maxi och Netto finns också i närheten.

Kommunikationer:

Malmöexpressen avgår direkt utanför entrén alternativt tar du en 15 minuters promenad till Malmö Centralstation. Därifrån tar du dig enkelt vidare med bussar, pågatåg, X2000 och Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup och Köpenhamn. Från Malmö Central går det även Flygbussar till Malmö Airport.


Övrig information

Övrigt:

Här erbjuder vi kontorslokaler i Västra Hamnen i Malmö. Med kontoret i vårt kontorshus får ni havet som närmaste granne och fri utsikt över sundet. Miljöklassning Fullriggaren Fyra är en prisbelönt byggnad ur hållbarhetssynpunkt och vann hösten 2012 första pris i Sweden Green Building Awards i kategorin Miljöbyggnad. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding och Miljöbyggnad betyg Guld.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Christel Zaar

Christel Zaar

christel.zaar@castellum.se

+464 VISA NR +4640383730

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Riggaregatan 53

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör