Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Nygatan 7

malmö

Företagshälsovård/vårdcentral.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 399 m²

Information

Beskrivning

Mycket central lokal på bottenvåningen nära Gustav Adolfs Torg inredd för vårdverksamhet uthyres till momspliktig verksamhet tex. företagshälsosvård. Lokalen är mycket lätt att nå med bland annat taxizon rakt utanför entrédörren, flertalet busshållplatser på Gustav Adolfs Torg och Studentgatan. För bilburna finns timpakering på Lilla Nygatan alternativt i något av de närbelägna garagen.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 399

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än så här kan det knappast bli. Mitt i Malmö city, med utsikt över både Gustav Adolfs Torg, kanalen och Södertullparken.

Närservice

Fastighetens läge och närhet till Gustav Adolfs Torg innebär att ett stort utbud av kommersiell och offentlig service finns i husets absoluta närhet.

Kommunikationer

Hit är det lätt att ta sig. Gustav Adolfs Torg är navet i stadens busstrafik och ligger på promenadavstånd till Centralen där tågtrafiken tar över.

Övrig information

Övrigt

Fräscha kontorslokaler på en av Malmös absolut bästa adresser mitt i stadens shoppingstråk. I omedelbar anslutning till all tänkbar service och så gott som samtliga busslinjer vid Gustav Adolfs torg. Sjuttiotalshus, med fasad i aluminiumplåt, som smälter väl in i torgets blandning av funkishus och jugendpalats. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding.

Dokument

Lilla Nygatan 7
Sökhjälp