Florettgatan 12

HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Prisvärt kontorshotell på Berga med busshållplats direkt utanförr dörren.

På Berga handelsområde har vi ett populärt och trivsamt kontorshotell i fyra våningar. Det finns rum i olika storlekar från 12-17 kvm och man har gemensamt pentry och konferensrum. Passar bra både för småföretagare som bara vill ha ett eget rum och för dem med större behov.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet belägen på Berga.

Ytor

  • Total yta:

    25 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Området utgörs av industri, handel och kontor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjlighet. Tillgång till laddplatser.

Närservice:

Bra lunchutbud i närområdet. IKEA och Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker når du med bil på 10 min.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom Maria Station.
Florettgatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum