HELSINGBORG

Favorit Dela

Garnisonsgatan 10

Kontor med hög standard i bra läge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    864 m²

  • Hyra:
Kontorslokal på ca 864 kvm i ett plan. Stora möjligheter att skapa inspirerande arbetsplatser med öppen planlösning och ändamålsenliga mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter.
  • Total yta

    864 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Ett utmärkt läge på attraktiva Bergaområdet, direkt vid norra infarten till Helsingborg nära E4 och E6. Bra skyltläge. Nära till bank, restauranger, pågatåg och bussar. Parkering finns på tomten och närheten till Ängelholmsleden gör fastigheten lättillgänglig för både anställda och besökare.

Närservice:

Närhet till bank och många bra lunchrestauranger som Nya Köket och SMAK. ICA Maxi och Statoil finns just runt hörnan.

Kommunikationer:

Buss stannar utanför och går med jämna mellanrum till flera platser i Helsingborg. Gångavstånd till Pågatågen på Maria station, direktavgångar till både Knutpunkten och ex. Ängelholm.


Övrig information

Övrigt:

Fastighet med utmärkt skyltläge belägen på Berga industriområde. Ca 4 kvm till centrum. Området utgörs av handel och kontor.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åse Lundgren

Åse Lundgren

ase.lundgren@castellum.se

+464 VISA NR +4642269142

+467 VISA NR +46708661755

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Garnisonsgatan 10

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör