Skriv ut

Skapa PDF

Scheelevägen 30-32

lund

Lagerlokal med inlastningsmöjlighet mitt på Ideon.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 273 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen, som ligger en halv trappa ner i en modern kontorsfastighet, är perfekt för företaget med behov av ett mindre lager i kombination till showroom/kontor. Lokalen har en egen entré från gatuplan på framsidan och ett eget lastintag med hissbord på baksidan.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en yteffektiv planlösning om ca: 273 kvadratmeter och erbjuder både ytor för lager, mindre kontor och showroom.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 273

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger vid infarten till Ideon Science park, Scandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag. Läget, rakt över gatan från Ideon Gateway, Lunds högsta byggnad och nya landmärke, gör fastigheten mycket enkel att hitta till.

Parkeringsmöjligheter/garage

I direkt anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för såväl hyresgäster som besökare.

Närservice

Serviceutbudet i området är mycket bra. I en av grannfastigheterna finns Edison Restaurang, en populär lunchrestaurang med uteservering sommartid. Rakt över gatan finns hotell, konferens och restaurang. I närområdet finns även bensinstation, livsmedelsbutiker, bank, gym, företagshälsovård samt ytterligare restaurangalternativ.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar precis utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Stads-och regionbussar samt flygbussen trafikerar närområdet. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och nås därför också enkelt med cykel för den som föredrar det.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten består av tre fyravåningshus med genomgående hög standard och flexibilitet. Disponeringen är effektiv och funktionell, här är det lätt att skapa utrymmen för keativitet och goda idéer. Hos oss finns det plats för så väl det lilla bolaget med ett fåtal anställda, som för det stora företaget med 200 medarbetare. Som om läget idag inte var bra nog, endast ett stenkast från Medicon Village, Ideon och Tekniska högskolan, så kommer det bara bli ännu bättre. Den kommande spårvägen och nya avfarten från motorvägen kommer knyta ihop Ideonområdet med innerstan och storsatsningarna Brunnshög, ESS och MAX IV. På Scheelevägen 30-34 får ni ett svårlaget skyltläge, mitt i kunskapsstråket som varje dag besöks av cirka 55 000 personer aktiva inom vetenskap, forskning, sjukvård, entreprenörskap, innovationer och skapande.

Scheelevägen 30-32
Sökhjälp