Skriv ut

Skapa PDF

Almungevägen 145, Länna

länna

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 440 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra Moms tillkommer.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra vårdcentralens lokaler i länna för att antingen driva liknande verksamheten eller annan butik- eller kontorsverksamhet. Lokalerna har en yta om 200 kvm och ligger vid Almungevägen.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 200 kvm är idag en vårdcentral som är rumsindelad , två toaletter och ett omklädningsrum. Det finns också ett lunchrum med pentry. Det finns ramp upp till huvudentrén.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 200 1 440

Ekonomi

Hyra

1 440 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra Moms tillkommer.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Länna är en tätort i Almunge socken, Uppsala kommun. Länna ligger 2 mil öster om Uppsala och drygt 2 mil väster om Knutby Namnet Länna är förknippat med Lennakatten, en museijärnväg från Uppsala via Länna ut till Faringe.

Företag i närheten

Länna har ett närlivs, en förskola, vårdcentral samt en småskola. Det ligger också mycket nära Almunge med större livsmedelsbutik, världshus och skola mm.

Kommunikationer

Härifrån trafikerar Upplandslokaltrafik med buss 809 både till Almunge och Uppsala centrum.

Länkar

Almungevägen 145
Sökhjälp