Hyllie | Malmö

Favorit Dela

Hyllie Stationstorg 21

Välkomna till Hyllie stationstorg. Med skyltläge mot torget och Arenagatan erbjuder denna butikslokal goda förutsättningar för både butik och kontor.

Beskrivning

Ljusa och moderna butikslokaler med separat entré rakt ut vid nedgången till citytunneln och i anslutning till naturliga gångstråk till och från torget. Butikslokalen är belägen på bottenplan i hörnan av torget med skyltfönster i 180 graders vinkel mot bland annat Hyllie Stationstorg och Arenagatan. Lokalerna har idag en varierad lokalutformning bestående av bland annat, mötesrum i olika storlekar, arbetsplatser i öppen planlösning, stödfunktioner så som toaletter, förråd, kopieringsrum, större yta för kundmottagning städskrubb och pentry fördelat på en total lokalyta om 256 kvm LOA. Välkomna på visning!
  • Total yta

    256 m2


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värdshuset 3

Byggår:

2012

Renoveringsår:

2016

Våningsplan:

1 av 7

Antal rum:

anpassningsbart


Teknisk information

Hiss:

Ja


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Enok Landgren

Enok Landgren

enok.landgren@niras.se

0708 VISA NR 0708-83 16 97

Marknadsförs av NIRAS Sweden AB
niras.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hyllie Stationstorg 21

Om NIRAS Sweden AB

Vi hjälper lokalhyresgäster med strategisk och operativ rådgivning och projektledning inom hyresgästrådgivning och lokalförsörjning. Vårt mål är att ni ska få en arbetsplats som effektivt stödjer er verksamhet och stärker ert varumärke. Genom NIRAS specifika kompetens kan vi ta ett helhetsgrepp för er verksamhet och hantera alla områden såsom ekonomi, juridik, arbetsplatslösningar och förändringsledning.

Fler annonser från denna annonsör