Johanneberg
| Göteborg

Favorit Dela

Rudedammsgatan 6

Kontor och lager i två plan. Interntrappa emellan. Mycket fräsch och fin lokal med lastkaj.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    748 m²

  • Hyra:
Här erbjuds en trevlig lokalyta i ett utmärkt läge i nedre Johanneberg - ett stenkast från Korsvägens evenemangsstråk! Lokalen har en planlösning fördelad på två plan som består av kontor, utställningsytor, lager och pausytor. Du tar dig smidigt mellan planen via interntrappan som finns. Ett stort plus är att lastplats finns i direkt anslutning till lokalen. Närområdet är lugnt trevligt med några lunchrestauranger, för den som önskar storstadspuls ligger Göteborgs centrala delar inte alltför långt bort där utbudet är stort gällande restauranger, shopping och annan tänkbar service! Vid behov finns möjlighet att hyra ett av planen, ett plan är cirka 370 kvm. Välkommen att kontakta Colliers för visning!
  • Total yta

    748 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

KROKSLÄTT 82:19

Planlösning:

Blandad.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i nedre Johanneberg i ett lugnt och trevligt område. På ca 5 minuters promenad anländer du till liv och rörelse vid eventstråket längs Korsvägen, Svenska mässan och Lisebergs södra entré med mycket bra förbindelser.

Närservice:

I närområdet finns enklare lunchrestauranger och serviceutbud, bland annat Willys, Ölstugan Tullen, Panorama Hotell, Restaurang Cyrano. En lite längre promenad bort når du Göteborgs centrala delar där det finns en uppsjö av trendiga restauranger, barer och spännande shopping.

Kommunikationer:

Närmsta hållplats är Utlandagatan som ligger ca 400 meter bort. Härifrån tar det endast 4 minuter ner till Korsvägen. Korsvägen är en central knutpunkt i Göteborg som har alla färdmedel vilket gör det smidigt att nå lokalen oavsett om du anländer med buss, bil eller spårvagn.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Rudedammsgatan 6

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör