Skriv ut

Skapa PDF

Gyllenkrooksgatan 10, Johanneberg

göteborg

Ljust kontor med grymt läge. Lokalen är anpassningsbar!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 480 - 480 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett ypperligt läge att hyra ett ljust och trevligt kontor i det centrala området Johanneberg. Här sitter ni med ett kort promenadavstånd till eventstråket på Korsvägen, Svenska Mässan och Liseberg. Lokalen är idag indelad i cellkontor som vid behov kan anpassas efter just era önskemål. Det är mycket smidigt att nå lokalen var sig du reser med bil eller kollektivt. Observera att interiörbilderna är inspirationsbilder. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Byggår

1977

Planlösning

Kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 480 480

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger i Johanneberg med ca 5 minuters promenad till eventstråket vid Korsvägen, Svenska mässan och Lisebergs södra entré med mycket bra förbindelser.

Närservice

I närområdet finns enklare lunchrestauranger och serviceutbud, bland annat Willys, Ölstugan Tullen, Panorama Hotell, Restaurang Cyrano. En lite längre promenad bort når du Göteborgs centrala delar där det finns en uppsjö av trendiga restauranger, barer och spännande shopping.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Utlandagatan och ligger ca 150 meter från lokalen. Härifrån tar du dig till Korsvägen på endast 4 minuter. Korsvägen är en central knutpunkt i Göteborg som har alla färdmedel vilket gör det smidigt att nå lokalen oavsett om du anländer med buss, bil, tåg eller spårvagn.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gyllenkrooksgatan 10
Sökhjälp