Skriv ut

Skapa PDF

Angereds torg 14-20

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 851 - 851 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en lokal med många möjligheter - utmärkt för både kontor eller vård! Lokalen är på totalt 851 kvm och har många rum som kan fungera både som kontor- eller vårdrum, trevligt pentry med pausyta för personal samt ett flertal toaletter. Lokalen har gott om fönster från två väderstreck vilket bidrar till en ljus och behaglig miljö. Med sitt läge vid Angered Centrum har man ett stort utbud av servicefunktioner och kommunikationsmöjligheter. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Planlösning

Kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 851 851

Omgivning

Omgivning/natur

Den 29 november 2008 invigdes det nya Angered Centrum, i nordöstra Göteborg. Idén med att utveckla Angered Centrum myntades av de som idag är Scanprop Development redan hösten 2005. Steg ett i utvecklingen var att både bygga om och bygga ut befintliga livsmedelsbutiken ICA Kvantum till en ICA Maxi, vilken idag är en butik om 6.000 m². Steg två i projektet blev att optimera ytor i gallerian, både i befintligt butiksplan, men även i källarplan. Ytterligare 2.800 m² skapades till handel. Den goda relation med kommunen ledde även till att Göteborgs stad beslutade att utveckla stadsdelarna Gunnared och Lärjedalen, där Angered Centrum är navet. Ett visionsprogram togs fram, Vision Angered, i vilket kommunen tittade på området i ett tillväxtperspektiv. Målet är att göra Angered till en attraktiv del av Göteborgsregionen. Programmet sträcker sig till 2020; man tittar på geografiska placeringar av bostäder och arbetsplatser, kommunikationer samt byggnationen av Angereds Närsjukhus och bad- och ishall. Under 2012 beslutades om att Närsjukhuset ska byggas på en del av Angered Centrums mark och centret tillförs drygt 27 000 kvm byggrätter i form av bostäder, handel och hotell. Under 2016 stod Närsjukhuset och den nya infrastrukturen klar.

Närservice

Angereds Centrum erbjuder allt ifrån caféer och restauranger till friskvård, apotek, shopping och matbutiker. Här finns bland annat Netto och Ica Maxi. I området ligger också Lidl, Angered Arena samt ett närsjukhus.

Kommunikationer

I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig vidare både norr och söderut. På 25 minuter tar du dig till Centralstationen med spårvagn.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Angereds torg 14-20
Sökhjälp