Metallvägen 60-62, Sigtuna, Rosersberg - Lager / Kontor
Metallvägen 60-62, Sigtuna, Rosersberg - Lager / Kontor
Metallvägen 60-62, Sigtuna, Rosersberg - Lager / Kontor
Metallvägen 60-62, Sigtuna, Rosersberg - Lager / Kontor

Sigtuna | Rosersberg

Favorit Dela

Metallvägen 60-62

Nyproducerad lager/logistikfastighet.

Beskrivning

I Rosersberg, Stockholm Logistikcenter Nord, finns nu möjligheten att hyra skräddarsydda lager och logistiklokaler. Lokalerna är nyproduktion som kommer att vara av hög kvalité och flexibilitet. Här erbjuds att hyra från 2.000 kvm till totalt 12.000 kvm. Generös takhöjd på 11,7 meter fri höjd. Bärighet om 3,5 ton/kvm. Effektiva kontor och personalutrymmen som placeras på entresol. Vid tidigt skede av tecknat avtal, finns möjligheter att anpassa lokalerna efter just era behov vad det gäller planlösning, antal portar samt övriga verksamhetsspecifika önskemål. Det planeras att byggas ett garage under hela fastigheten, för att möjliggöra personalparkering och frigöra yta för bästa rangerutrymmen på markplan. Fastigheten ligger nära den nya kombiterminalen Stockholm Nord. Färdigställande beräknas till år 2019-2020. .Garage, höglager med kontor på entresol. Företag i närheten. Upplands Motor, Svensk Bilprovning, Circle-K, Nokian Tyres, Ericsson, ABT åkeri, DHL, Dustin, PostNord, Gear 4 Music med flera. Parkeringsmöjligheter i garage Kommunikationer Pendeltåg Rosersberg ligger 3 km från fastigheten och stationen har ett flertal avgångar mot Stockholm, Uppsala och Arlanda., Bussarna 538,576 och 585 trafikerar området. Påfarten till E4:an ligger 2,5 km från fastigheten. Arlanda flygplats nås inom 8 minuter och Stockholm City på drygt 30 minuter. Vägbeskrivning.
  • Total yta

    12000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rosersberg 11:142

Byggår:

2019

Våningsplan:

2


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Kontaktperson

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4023699

070- VISA NR 070-9201791

Marknadsförs av Colliers International AB
collierslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Metallvägen 60-62

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör