Skriv ut

Skapa PDF

Warfvinges väg 33, Kungsholmen

stockholm

Kontor på populär adress intill Essingeleden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 4 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.
Storlek: 465 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen till kontor på Warfvinges väg. Med närhet till tunnelbana, bussar och Essingeleden är detta den optimala placeringen för ert kontor. I samråd med hyresgäst anpassas lokalerna till just er!

Utförande

Byggår

1948

Våningsplan

5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 465 4 000

Ekonomi

Hyra

4 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Närservice

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Dokument

Warfvinges väg 33
Sökhjälp