Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Kyrkogatan 20

borås

Mitt i city!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modernt och fräscht rumsindelat kontor med utsikt mot Stora Torget.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Närservice

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad. Byggnaden innehar butiker och kontor och ett fåtal lägenheter.

Lilla Kyrkogatan 20
Sökhjälp