Skriv ut

Skapa PDF

Fyrislundsgatan 19, Uppsala

uppsala

Unikt tillfälle att etablera er verksamhet i denna markplanslokal i en nybyggd fastighet i ett av Uppsalas största stadsutvecklingsområden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 90 m²
Karta

Information

Beskrivning

Unikt tillfälle att etablera er verksamhet i denna markplanslokal i en nybyggd fastighet i ett av Uppsalas största stadsutvecklingsområden, Östra Sala backe. Lokalen, med egna entréer från gatan, passar utmärkt som både butiks- såväl som kontorslokal. Här kan du vara med och påverka lokalens utformning. OBS lättare café kan fungera i lokalen.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Rektangulär hörnlokal i markplan. Lokalen har en öppen planlösning med många skyltfönster och tre egna entréer. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 90

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen knappt 2 km från Uppsalas stadskärna. Utvecklingen av området Östra Sala backe ska leda till en attraktiv stadsmiljö med bostäder, service, idrott och arbetsplatser. Detta är ett trevligt område med närhet till grönskande parker samt gångavstånd till Gränbystaden med Uppsalas största galleria.

Närservice

I närområdet finns restauranger, frisör, dagligvaruhandel etc. Gallerian Gränbystaden som inrymmer över 140 butiker, restauranger och serviceenheter nås efter ca 10 minuters promenad. Gränbystaden är under utveckling och snart invigs fler nya butiker, restauranger samt en biograf.

Kommunikationer

I området trafikerar flera busslinjer, bland annat busslinje 1, 7 och 30. Det är enkelt att ta sig med bil till och från området med närliggande E4:an.

Övrig information

Övrigt

Lokalen kan eventuellt hyras omomsad.

Fyrislundsgatan 19
Sökhjälp