LINKÖPING

Favorit Dela

Teknikringen 7

260 kvm kontor beläget i centrala Science Park Mjärdevi.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    260 m²

  • Hyra:
Denna trevliga kontorslokal är rymlig och väldisonerad. Stort ljusinsläpp från tradionella fönster, takfönster samt stora fönsterpartier vilket ger en öppen känsla och utsikt över Science Park Mjärdevis hjärta.
  • Total yta

    260 m2


Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Idag disponeras lokalen med ett större avdelningsbart kontorslandskap samt ett mindre, även det delbart. I mitten av dessa kontorslandskap finns en stor lounge med härligt fönsterparti. I anslutning till lounge finns kök samt wc.


Omgivning

Omgivning/natur:

En fastighet i hjärtat av Science Park Mjärdevi. Närheten till naturen och grönskan är påtaglig, samtidigt som du har ca 350 företag och ca 6500 personer som jobbar i Mjärdevi bara utanför dörren. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Mjärdevi Science Park är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PS

Per Staf

Per.Staf@castellum.se

013- VISA NR 013- 20 34 59

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Teknikringen 7

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör