Skriv ut

Skapa PDF

Alströmergatan 39, Kungsholmen

stockholm

Effektiv kontorslokal med spännande industrikaraktär i unik miljö! Mycket bra läge på Kungsholmen både vad gäller kommunikationer och närservice!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 531 m²
Tillträde: enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Huset uppfördes år 1898 (omvandlades till kontor i mitten av 1980-talet). Huset inrymmer till största delen kontor men här finns även en restaurangskola och hotell. Total uthyrningsbar area uppgår till ca 10 262 kvm. Huset har fem våningar över mark samt en källarvåning med en överglasad, unik innergård. Det finns fastighetsgemensamma omklädningsrum för herr och dam samt bastu.

Utförande

Byggår

1898

Planlösning

Lokalytan utgörs av ett stort öppet landskap med plats för upp till ca 53 arbetsplatser. Här finns även fyra stycken konferensrum, ett större med plats för ca 18 personer, ett med plats för ca 10 personer, ett för ca 8 personer samt ett för ca 5-6 personer. Det finns tre fräscha wc varav en rwc. Det finns ett snyggt, modernt pentry, städförråd, förråd samt en hörna för teknikutrustning och återvinning. Lokalen har en väl tillvaratagen industrikaraktär med synliga takbalkar och installationer, bevarad takhöjd (ca 3,5 m i takhöjd) samt stora industriella fönster. Lokalen är smakfullt inredd med en ljuddämpande grå textilmatta och ljuddämpande undertak i träullit vilket ger en behaglig akustik. Konferensmöbler och snickarbyggda personalskåp kan eventuellt ingå i förhyrningen. Säkerhet: Lokalens skalskydd svarar upp till skyddsklass 2 ur försäkringssynpunkt. Det finns larm (som behöver separeras från hyresvärdens egna) med glaskrossdektektorer, fönsterlås och passersystem. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Kyla/ventilation: Mekanisk närvarostyrd till- och frånluft med kylbafflar. Möjlighet till flexibel, kortare avtalsperiod!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 531

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Kungsholmen nära de vackra omgivningarna längs Karlsbergskanalen med härliga promenadstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage

Platser i fastighetens garage kan hyras i mån av plats (innerplats/ytterplats).

Närservice

Här finns ett gediget serviceutbud med populära Västermalmsgallerian inom kort gångavstånd. I närområdet finns ett par större gym, flertalet livsmedelsaffärer samt ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer med mera.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med ca 350 meters gångavstånd till Fridhemsplans tunnelbanestation där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flera busslinjer passerar S: t Eriksgatan, exempelvis stombusslinjerna 1,3 och 4. E4:an nås enkelt för bilburna.

Övrig information

Övrigt

Under det kommande året kommer byggnaden genomgå en teknisk uppgradering för att säkerställa en hög energieffektivitet och ett bra inomhusklimat. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall gå via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Alströmergatan 39
Sökhjälp