Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo

västra frölunda

Modern och fräsch kontorslokal högst upp i byggnaden. Öppen planlösning på 242 kvm med luftig känsla och möjlighet till många arbetsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 242 - 242 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalbeskrivning Modern och öppen kontorslokal högst upp i byggnaden på 242 kvadratmeter. Lokalen består av en stor öppen kontorsyta med luftig känsla och högt till tak. Här finns möjlighet till många arbetsplatser. Här finns även ett konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme. Det finns också möjlighet att hyra till ett förråd på 14 kvm med ingång bredvid lokalentrén. Omgivning Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Kommunikationer Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Fri parkering för hyresgäster på fastigheten. Möjlighet att hyra garageplats i varmgarage.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 242 242

Övrig information

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.

Dokument

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp