Skriv ut

Skapa PDF

Arenagatan 20, Hyllie

malmö

Med sitt fantastiska läge på Hyllie kan vi nu erbjuda en kontorslokal på 373 kvm i Kv Hermod, endast 2 min promenad ifrån tågstationen. Välkommen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 373 m²
Tillträde: Diskuteras
Karta

Information

Beskrivning

I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entréer bara ett stenkast från tågstation och busshållsplatser uppför Midroc Property Development ett kontorshus i 5 respektive 6 våningar. Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterass och gårdsrum. Med två entréer och kontorsytor på totalt 5 300 kvm samt en butikslokal på 1 000 kvm finns möjlighet att samla all verksamhet på ett plan med bra dagsljusinsläpp från två håll. Fasadmaterialen är gedigna; tegel, ljust infärgad betong och glas. Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden. Projektet uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver, samt den internationella standarden BREEAM, Very Good.

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

4 av 6

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Mkt bra planlösning med bra blandning av både öppet kontorslandskap, kontors-/mötes- och konferensrum samt på en central punkt även ett kök.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 373

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i fastigheten och annars övriga parkeringsgarage i närheten

Kommunikationer

Ca 2 min promenad till Hyllie station

Skyltläge

Möjlighet till skylt på fastigheten

Arenagatan 20
Sökhjälp
Smygtitta