Skriv ut

Skapa PDF

Torsgatan 16

stockholm

Lokaler för kontor, butik, showroom och lager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 300 - 948 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Torsgatan 16! Hösten 2019 kan vi erbjuda lokaler för butiker, kontor och showroom på gatuplanet. Lokalstorleken är flexibel mellan ca 300 kvm till ca 948 kvm med i huvudsak öppna ytor som kan anpassas efter ert behov. De stora skyltfönsterna ger ett härligt ljusinsläpp och mycket bra exponeringsmöjligheter. Den generösa takhöjden ger en industrikänsla och skapar en härlig rymd i lokalerna. Lokalerna erbjuder tillgång till lasthiss och lastkaj för lättare in- och utlastning. Tillsammans med staden utvecklar och förbättrar Castellum miljön och butiksutbudet på Torsgatan från Stora Bantorget upp till St: Eriksplan. Det skapar ett attraktivt område som snart kommer sjuda av liv och rörelse.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 948

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Endast 5-10 minuters promenad till Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana. Centralstation och Arlanda Express ligger på ca sju minuters promenad.

Övrig information

Övrigt

I denna fastighet som idag är ett stort kontorskvarter har tidigare varit en omfattande mjölkcentral med mjölkproduktion enda in på 80-talet.

Torsgatan 16
Sökhjälp