Växjö | Växjö

Favorit Dela

Regementsgatan 9

Kontor- och skollokal om 1 164 kvm i centrala Växjö.

Beskrivning

Från augusti 2019 blir 1 164 kvm kontor/skollokal hyresledig i en av Växjös mest spännande byggnader, det gamla lokstallet på Regementsgatan 9. Lokalen är fördelad över ett entréplan om 617 kvm samt om 547 kvm på första våningen. Båda planen har en blandad planlösning, som anpassas efter kommande hyresgästs behov. Tidigare har utbildningsverksamhet bedrivits i lokalerna. I intill liggande byggnader på fastighetens mark finns ytterligare 1 700 kvm hyresledigt. Välkomna att kontakta oss för visning eller mer information!
  • Total yta

    1164 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fabriken 1

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 15 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice:

Ett stort utbud av service finns inom 15 minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer:

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

UR

Förvaltare

Ulrik Rosklint

ulrik.rosklint@corem.se

072- VISA NR 072-31 99 500

072- VISA NR 072-31 99 500

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Regementsgatan 9

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör