Skriv ut

Skapa PDF

Sisjö Kullegata 8

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 409 - 409 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en trevlig kontorslokal i närhet till de stora trafiklederna. Här sitter ni ostört högst upp i byggnaden med ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över nejden. Kontoret har idag en blandad planlösning där man välkomnas av en stor öppen yta som lite längre in har flera kontorsrum och konferensrum. För den som önskar kan planlösning och ytskikt anpassas efter era önskemål. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 409 409

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Östra Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Närservice

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I området ligger bland annat restaurangen Lunch Time, Shahi och Restaurang Sisjön.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Sisjö Kullegata 8
Sökhjälp