Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 19, Kista

kista

Toppmodernt kontorshotell med rum mellan 12-50 kvm. Kontorsrummen är modernt inredda. Det finns 5 rymliga konferensrum att boka inom kontorshotellet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 15 - 50 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till First Office tredje kontorshotell i Kista, centralt belägen i området med gångavstånd till Kista tunnelbana station och Kista Galleria! First Office Knarrarnäs erbjuder moderna kontorsrum med noggrant utvalda materialval. Fem rymliga och fullutrustade konferensrum finns att boka samt gemensamma ytor där man har möjlighet att träffa och nätverka med andra företagare. I samma fastighet finns Comfort Hotel som erbjuder både poddrum, barreception, beställning av frukost och mycket mer! Har man kunder eller kollegor som behöver övernatta är detta en optimal lösning då man även slipper restid. Som hyresgäst hos oss på First Office Knarrarnäs har du även tillgång till andra kontorshotell runtom i Sverige. Detta innebär att du som affärsresenär kan nyttja flertalet kontorshotell i olika städer för att kunna jobba så effektivt och enkelt som möjligt.

Utförande

Renoveringsår

2018

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 15 50

Omgivning

Omgivning/natur

Kista befinner sig i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamhet som bostäder och butiker. Kista Science City är Norra Europas ledande område med omkring 35 000 anställda. Förutom Kista Galleria finns Victoria Tower med sina exklusiva hotellrum, restaurang, kontor, konferensmöjligheter samt Skybar. Kistamässan är belägen i anslutning till Victoria Tower där olika evenemang anordnas.

Närservice

Kista har ett rikt serviceutbud. I fastigheten finns Comfort hotell med trendig hotellobby för brusch och affärsmmöten. Kista Galleria finns på gångavstånd med ett utbud av 180 butiker och flertalet restauranger.

Kommunikationer

Kista är en knutpunkt för allmänna kommunikationer. Tunnelbana (Kisia centrum), Pendeltåg (Helenelund) samt bussar trafikerar området. Ni når Stockholm Central på ca 15 min och Odenplan på ca 8 min. För den bilburne finns påfarten till både E4:an och E18 mycket nära.

Isafjordsgatan 19
Sökhjälp