Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 56, Inom Vallgraven

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 168 - 700 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 56. De uthyrningsbara ytorna är från 168 kvm upp till 700 kvm och sträcker sig över 3 våningsplan med ett interntrapphus. Här sitter ni precis vid Gamle Port med närhet till både Centralstation och Kungsportsplatsen - alltså ett utmärkt läge! Lokalerna har stor utvecklingspotential och kan anpassas efter era önskemål. För den som önskar går det självklart bra att flytta in i befintligt skick. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Planlösning

Kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 168 700

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än det här blir svårt. Denna fastighet är belägen i hjärtat av Göteborg och har närhet till restauranger och all shopping du kan tänka dig.

Närservice

Precis utanför fastigheten har du många populära butiker så som Sephora, Jarl Sandin, Tinna, Massimo Dutti och många fler. Söker du efter restauranger finns källarkrogen, The Dubliner, Condeco och Taco Bar alldeles intill. Perfekt för lunch men även AW med kollegorna.

Kommunikationer

Fastigheten är perfekt placerad för den som väljer att åka kollektivt. Här finns Kungsportsplatsen och Brunnsparken alldeles intill och Centralstation med all kommunikation så som spårvagn, buss, tåg, flygbussar 5 minuters promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Kungsgatan 56
Sökhjälp