Skriv ut

Skapa PDF

Norra Ågatan 38

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 357 - 357 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra en fin och effektiv kontorsyta med bra läge i Mölndal. Här får ni ett utmärkt skyltläge då lokalen ligger intill E6:an. Kontoret har fint ljusinsläpp från fönstren som löper längs med fasaden. Planlösningen bjuder på öppna ytor och storkontor. Här finns tre WC, varav en HWC, ett ljust och trevligt pentry samt konferensrum. Lokalen når du enkelt och smidigt vare sig du reser med bil eller kollektivtrafik. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Planlösning

Kontor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 357 357

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Ågatan ligger i Mölndals kommun ca 5 km från Göteborgs centrum och alldeles i närheten av Mölndals Centrum. Fastigheten ligger strategiskt belägen intill E6 med ett ypperligt skyltläge.

Närservice

Mölndals Centrum med all önskvärd service ligger inte långt bort från lokalen.

Kommunikationer

Spårvagn och buss ligger på några minuters promenad bort, hållplats Lackarebäck, på 15-20 minuter når du Korsvägen och Göteborgs Centralstation och på mindre än 10 minuter når du Mölndals Centrum. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Norra Ågatan 38
Sökhjälp