Skriv ut

Skapa PDF

Regementsgatan 9, Växjö

växjö

Skol- eller kontorsbyggnad om 1 200 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 200 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I centrala Växjö finns från april 2019 en mycket fin skol- och kontorsbyggnad om 1 200 kvm hyresledig. Byggnaden som tidigare använts som skola är i två plan med blandad planlösning och går lätt att anpassa efter kommande hyresgästs önskemål. I intill liggande byggnader finns ytterligare 1 700 kvm hyresledigt. Välkomna att kontakta oss för visning eller mer info!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 200

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 6 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice

Ett stort utbud av service finns inom ett par minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.

Regementsgatan 9
Sökhjälp