Växjö | Växjö

Favorit Dela

Regementsgatan 9

Skol- eller kontorsbyggnad om 1 200 kvm.

Beskrivning

I centrala Växjö finns från april 2019 en mycket fin skol- och kontorsbyggnad om 1 200 kvm hyresledig. Byggnaden som tidigare använts som skola är i två plan med blandad planlösning och går lätt att anpassa efter kommande hyresgästs önskemål. I intill liggande byggnader finns ytterligare 1 700 kvm hyresledigt. Välkomna att kontakta oss för visning eller mer info!
  • Total yta

    1200 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fabriken 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 6 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice:

Ett stort utbud av service finns inom ett par minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer:

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UR

Förvaltare

Ulrik Rosklint

ulrik.rosklint@corem.se

072- VISA NR 072-31 99 500

072- VISA NR 072-31 99 500

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Regementsgatan 9

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör